neboli Mistrovství ČR v míchání tataráku, s nejlepší kombinací vína.
Soutěžící budou míchat z jednotně namletého masa plemene Angus tatarák, s ingrediencemi, které podle svého uvážení použijí a to buď ty, které budou již k dispozici, nebo jakékoli jiné originální, které si sami soutěžící přinese.
Letos se můžou účastníci opravdu na co těšit, kromě bohatého rautu a programu proběhne velká show mistrů republiky v oboru míchání nápojů a sekání sektů.
Novinkou je také soutěž firem, vznikne tak historicky první firma jakožto Mistr ČR v míchání tataráku.
Velkou změnou je také nový prostor Stodoly, kde celý program bude probíhat.
Porota:
- Vladimír Poštulka – gurmet kritik, textař a spisovatel
- Michal Šetka – šéfredaktor časopisu Wine&Degustation
- Jan Horký – kuchař roku, šéfkuchař Obecního domu v Praze, šéf Národního týmu kuchařů
- Mario Mandir – slow food – šéfkuchař Slow Food Prague a Žofín Garden
- Ivan Vodochodský – kuchař, herec a moderátor pořadů o jídle
- Renata Lukášová – členka výboru Slow Food Prague, ředitelka Fresh&Tasty
Kdy: 4.10. v Angusfarm Soběsuky
Rezervace
Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 608 979 840
email: j.silovska@angusfarm.cz
Cena vstupenky je 1800,- Kč.
Těšíme se na příjemně strávené chvíle s vámi.
Stáhnout program ATB 2014 [pdf, 1,3MB]
Pravidla MČR v míchání tataráku [pdf, 35kB]
Partnerem akce je Advokátní kancelář
JUDr. Tomáš Tesař Ph.D.
Dodavatel koření pro tuto soutěž.