13.6.2014

Rádi bychom vás pozvali na další z večerů, který nese označení G&S, tedy gastronomie a sommelier.

Tentokrát se můžete těšit na 8-mi chodové menu šéfkuchaře Martina Svatka, který je členem Národního týmu asociace kuchařů a cukrářů České republiky a měl možnost nahlédnout pod pokličku kuchyní z různých koutů světa.

Slow food menu Martina Svatka

  • Ředkvičky v hlíně
    Crémant rosé, Paul Cholet
  • Tlačenka z králičích stehen s octovým kaviárem a marinovaná zelenina
    Riesling „Ammerschwir“ 2009, Martin Schaetzel
  • Filátko ze sivena v másle, karotka  a fenyklové puré
    Chablis „Le Classique“ 2011, Pascal Bouchard
  • Krvavé jelito a konfit z červeného zelí a celerový krém
    „Le Pigeoulet“ rouge 2010, Vignobles Brunier
  • Přes noc vařená hovězí veverka s hořčičnou omáčkou a fenyklová povidla, řebříček
    Auxey- Duresses 2009, Domaine Matrot
  • Sous vide pečený hovězí palec s lanýžovou kaší, houby a omáčka Bokovka 2009
    La Réserve de Léoville Barton 2005, Saint Julien, Bordeaux
  • Pěna z podmáslí s rakytníkem a vzduch z malin
    Tokaji 5 Puttonyos 1999, Domaine Hetszölö
  • Degustace čokolády v sedmi provedení
    Porto Ramos Pinto

1490,- Kč / menu
990,- / vína

Kdy: 13.6.2014 od 19.hodin v Angusfarm Soběsuky

Rezervace

Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz