Restaurace

Dnes u nás můžete ochutnat

Tatarák ze zadního, lanýžový kaviár, žloutkový krém, parmezán

bramborový crumble, opečený toust

225,- Kč
Krém z pečeného celeru, černý lanýž, lískové ořechy

89,- Kč
Angus žebra pečená na černém pivě a kořenové zelenině

hořčice, křen, chléb

299,- Kč
Tvarohový dortík s ovocem

139,- Kč

Otevírací doba - Vánoční svátky, Nový rok

24.12.2019 – ZAVŘENO
25.12.2019 – ZAVŘENO

1.1.2020 – ZAVŘENO
7.1.2020 – ZAVŘENO
8.1. 2020 – ZAVŘENO

Radost z opravdového jídla…

Jsme rájem hovězích steaků. Vaříme sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den nám vozí farmáři čerstvé suroviny. Z nich naši kuchaři připravují fajnová jídla. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu plemene Angus vám můžeme nabídnout steaky připravené na přírodním grilu i z méně známých partií – oponka, karabáček, pupek. Hovězí maso upravujeme mnoha způsoby a držíme se zásady od čumáku po ocas (zpracujeme celý kus – vyrábíme totiž i uzeniny a další dobroty).

Umíme i víc. Proslavené jsou naše tataráky, pomalu pečená hovězí žebra nebo burgery. Jsme hrdými členy hnutí Slow food. To nás zavazuje k využívání jen skutečně prvotřídních surovin z tuzemských farem a výroben.

Ke skvělému jídlu patří vynikající víno. Rádi vám ke konkrétním pokrmům doporučíme moravská, francouzská nebo italská vína z našeho vinného sklepa.

Po jídle si můžete nakoupit námi vyrobené poctivé uzeniny. Vyrábíme párky, taliány, salám, paštiky, hovězí tlačenku… Vyzrálé hovězí maso plemene Angus vám vakuově zabalíme s sebou.

 

Právě máme:
Otevřeno
Pondělí
11:30 - 22:00
Úterý
11:30 - 22:00
Středa
11:30 - 22:00
Čtvrtek
11:30 - 22:00
Pátek
11:30 - 23:30
Sobota
11:30 - 23:30
Neděle
11:30 - 22:00