Restaurace

Dnes u nás můžete ochutnat

Krémová cibulačka

řeřichové pesto, sýrový toast

79,- Kč
Kuřecí roláda s bylinkovou fáší

špenátové špecle, květák

265,- Kč

Otevírací doba během vánočních svátků a ledna 2019

24. 12. 2018 – ZAVŘENO
25. 12. 2018 – ZAVŘENO
26. 12. – 30. 12. 2018 – OTEVŘENO DLE BĚŽNÉ OTEVÍRACÍ DOBY
31. 12. 2018 – OTEVŘENO 11:30–20:00 HOD
1. 1. – 3. 2. 2019 – ZAVŘENO Z DŮVODU REKONSTRUKCE
OD 4. 2. 2019 – OTEVŘENO DLE BĚŽNÉ OTEVÍRACÍ DOBY

Radost z opravdového jídla…

Jsme rájem steaků. Vaříme sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den nám vozí farmáři čerstvé suroviny. Z nich naši kuchaři připravují fajnová jídla. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu plemene Angus vám můžeme nabídnout steaky připravené na přírodním grilu i z méně známých partií – oponka, karabáček, pupek. Hovězí maso upravujeme mnoha způsoby a držíme se zásady od čumáku po ocas (zpracujeme celý kus – vyrábíme totiž i uzeniny a další dobroty).

Umíme i víc. Proslavené jsou naše tataráky, pomalu pečená hovězí žebra nebo burgery. Jsme hrdými členy hnutí Slow food. To nás zavazuje k využívání jen skutečně prvotřídních surovin z tuzemských farem a výroben.

Ke skvělému jídlu patří vynikající víno. Rádi vám ke konkrétním pokrmům doporučíme moravská, francouzská nebo italská vína z našeho vinného sklepa.

Po jídle si můžete nakoupit námi vyrobené poctivé uzeniny. Vyrábíme párky, taliány, salám, paštiky, hovězí tlačenku… Vyzrálé hovězí maso plemene Angus vám vakuově zabalíme s sebou.

Právě máme:
Otevřeno
Pondělí
11:30 - 22:00
Úterý
11:30 - 22:00
Středa
11:30 - 22:00
Čtvrtek
11:30 - 22:00
Pátek
11:30 - 23:30
Sobota
11:30 - 23:30
Neděle
11:30 - 22:00