Restaurace

Dnes u nás můžete ochutnat

Kachní galantina a uzené kachní prso, variace červeného zelí

šalotka v portském víně

199,- Kč
Květová špička sous vide, pyré z černého kořene

kachní pršut, bramborové noky, černý lanýž, lanýžová omáčka

595,- Kč
Jablečný koláč s karamelem, zázvorová drobenka, marshmallow, zlaté rozinky

zmrzlina z farmářského jogurtu s vlašskými ořechy

149,- Kč

Radost z opravdového jídla…

Jsme rájem hovězích steaků. Vaříme sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den nám vozí farmáři čerstvé suroviny. Z nich naši kuchaři připravují fajnová jídla. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu plemene Angus vám můžeme nabídnout steaky připravené na přírodním grilu i z méně známých partií – oponka, karabáček, pupek. Hovězí maso upravujeme mnoha způsoby a držíme se zásady od čumáku po ocas (zpracujeme celý kus – vyrábíme totiž i uzeniny a další dobroty).

Umíme i víc. Proslavené jsou naše tataráky, pomalu pečená hovězí žebra nebo burgery. Jsme hrdými členy hnutí Slow food. To nás zavazuje k využívání jen skutečně prvotřídních surovin z tuzemských farem a výroben.

Ke skvělému jídlu patří vynikající víno. Rádi vám ke konkrétním pokrmům doporučíme moravská, francouzská nebo italská vína z našeho vinného sklepa.

Po jídle si můžete nakoupit námi vyrobené poctivé uzeniny. Vyrábíme párky, taliány, salám, paštiky, hovězí tlačenku… Vyzrálé hovězí maso plemene Angus vám vakuově zabalíme s sebou.

 

Právě máme:
Otevřeno
Pondělí
11:30 - 22:00
Úterý
11:30 - 22:00
Středa
11:30 - 22:00
Čtvrtek
11:30 - 22:00
Pátek
11:30 - 23:30
Sobota
11:30 - 23:30
Neděle
11:30 - 22:00