V naší restauraci je jídlo opravdovým zážitkem. Připravujeme pokrmy výhradně z kvalitních
a čerstvých sezónních surovin od lokálních dodavatelů. Jsme rájem hovězích steaků, burgerů, žeber a tataráků, ale umíme mnohem víc…
Filozofie mého vaření i naší restaurace jako takové
odráží přístup hnutí Slow Food. To pro mě znamená
respekt – k surovině, ročnímu období a také životnímu
prostředí. V Angusfarm neděláme kompromisy a
můžete se spolehnout, že vám naservírujeme vždycky
to nejlepší. Zároveň si naše restaurace zachovává
příjemnou rodinnou atmosféru. U nás je každý vítaný.
Přijďte a buďte tu jako doma! Přeji vám dobrou chuť.
Jaroslav Viktora
Šéfkuchař
Angus uzený jazyk, cibulka, hrachová kaše 140 g
Pečené kuřecí stehno s bylinkovou nádivkou, kuřecí jus, bramborová kaše 240 g
Angus játra na grilu, tatarská omáčka, pečené rozmarýnové brambory 160 g
Angus boloňská omáčka, bazalkové pesto, penne, parmazán 250 g
Grilované kuřecí prso sous-vide, bylinková omáčka, bylinkový bulgur 160 g
bylinková majonéza, bageta, 100 g
bazalkové pesto, parmazán, rukola, bageta, 70 g
topinka /70 g/
Dle receptury vítěze MČR v míchání tataráku (s bylinkami a lanýžovým olejem)
játrová rýže, kořenová zelenina, domácí nudle, maso
Smetanový sýr, pyré z grilovaných paprik, křupavá rýže, bazalkový olej
pivní omáčka, restovaná zelenina, domácí hořčice, křen, podmáslový chléb /300 g/
cheddar, rajče, cibule, slanina, okurka, hranolky /180 g/
bramborová kaše, restované žampiony se slaninou /180 g/
silná kuřecí omáčka /200 g/
omáčka z portského vína /250 g/
omáčka z bílého vína, bylinkový olej /150 g/
Steak ze svíčkové, nejjemnější maso, 200 g
Steak z nízkého roštěnce bez tukového krytí, 250 g
Steak z vysokého roštěnce. Více prorostlý, 350 g
Steak z květové špičky, 250 g
Roštěná s kostí zrající minimálně 21 dní, 1 kg – cena účtována dle skutečné váhy
Angus nízká roštěná, pyré z pečené mrkve, zelený chřest, lardo, smržová omáčka, 200 g
Cider omáčka s nakládanou hořčicí a česnekovými klíčky
Cider omáčka s nakládanou hořčicí a česnekovými klíčky
Připravená metodou sous vide
Variace grilovaného masa Angus striploin /250 g/, stařený bůček /250 g/, kachní prso /250 g/
Terina s polévkou Silný hovězí vývar, játrová rýže, domácí nudle, kořenová zelenina, maso + Grilované filírované maso 950 g Angus květová špička /250 g/, vepřová panenka /250 g/, kachní prso /250 g/, kuřecí prso farma Loužná /200 g/
Nízká roštěná s větším podílem svíčkové na kosti 510,-/100 g
Nízká roštěná s menším podílem svíčkové na kosti 498,-/100 g
480,-/100 g
150 g
s česnekovým pestem, 80 g
pyré z pečené mrkve, křupavá pohanka, 150 g
150 g
brynza, uzené škvarky, kerblík, 150 g
/10 g/
/50 g/
/50 g/
200 g
Trhané listy, barevná mrkev, jarní cibulka, okurka, arašídy, sezam, tamari, 80 g
Okurka, farmářský jogurt, šalotka, kopr, quinoa, 150 g
Cherry rajčata, rukola, bazalkové pesto, pinie, sýr feta, 150 g
250 g
100 g
100 g
100 g
100 g
2 ks
zmrzlinářství Kolombina – dle nabídky
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/0,3 l/
/0,3 l/
/0,25 l/
/0,25 l/
/0,25 l/
/0,3 l/
/0,3 l/
/0,4 l/
/0,5 l/
/0,2 l/
/0,33 l /
/0,75 l/
/0,9 l/
/0,3 l/
/0,3 l/
/0,5 l/
/0,4 l/
/0,3 l/
/0,5 l/
/0,3 l/
/0,5 l/
/0,2 l/
/0,2 l/
4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/2 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/0,2 l/
/0,2 l/
(Mionetto 0,0 %, Sober Spirits Bitter 0,0 %, soda) /0,2 l/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
Vinařství Nepraš, podoblast Mikulovská, obec Pavlov, suché
Škrobák, podoblast Velkopavlovická, obec Čejkovice, suché
Gala, podoblast Mikulovská, obec Bavory, suché
Springer, podoblast Velkopavlovická, obec Bořetice, trať Záhřebenské, suché
Springer, podoblast Velkopavlovická, obec Bořetice, trať Čtvrtě, suché
Rizzi Azienda Vitivinicola
Rizzi Azienda Vitivinicola
Azienda Vinicola Palladino
Cordero di Montezemolo
Buglioni
Pinino
Bichi Borghesi
Castelo di Verrazzano
Conti Constanti
Felline, Terre Rosse Cru
Duca Carlo Guarini, Itálie, Puglia
Duca Carlo Guarini
Colle Corviano
Emiliano Falsini
Viña Real
Bodega Séptima
Maison Roche de Bellene
Domaine Jean-Jacques Confuron, Côte de Nuits Villages AOC
Domaine Albert Morot, Beaune 1er Cru 'Les Bressandes'
Château Escot, Médoc AOC, Cru Bourgeois
Comtes von Neipperg, Saint-Emilion Grand Cru
Château Haut Beauséjour, Saint-Estèphe AOC, Cru Bourgeois
Château Paveil de Luze, Margaux AOC, Cru Bourgeois
Château Beauregard, Pomerol AOC
Château Giscours, Margaux AOC, 3ème Grand Cru Classé
Château Beychevelle, Saint Julien AOC, 4ème Cru Classe
Domaine Le Sang Des Cailloux, Vacqueyras AOC
Domaine Gilles Robin, Crozes-Hermitage AOC
Domaine du Vieux Télégraphe, Châteauneuf-du-Pape AOC
Domaine Sérol, Côte Roannaise AOC
Domaine des Roches Neuves, Saumur Champigny AOC
Château du Cèdre, Cahors AOC
Bodega Séptima
Viňa Real
Reisten, podoblast Mikulovská, obec Pavlov, trať U Božích muk, suché
Šamšula, podoblast Velkopavlovická, obec Čejkovice, polosladké
Milan Sůkal, podoblast Slovácká, obec Průšánky, trať Podkovné, suché
Gala, podoblast Mikulovská, obec Bavory, suché
Jaroslav Springer, podoblast Velkopavlovická, obec Bořetice, trať Záhřebenská, suché
Weingut Reichsrat von Buhl, Pfalz, suché
Weingut Prinz, Rheingau, suché
Weingut Schmelz, Wachau, Weissenkirchen, trať Pichl Point
Weingut Jäger, Wachau, Weissenkirchen, trať Steinriegl
Vite Colte
Broglia
Villa Sparina
Castel Juval
Ca´Rugate
Domaine Carrette, Mâcon Solutré AOP
Domaine Billaud-Simon, Chablis AOC
Domaine De E´leveche
Domaine Billaud-Simon, Chablis 1er cru
Château Escot, Médoc AOC
Château Rieussec, Sauternes
Rotem & Mounir Saouma, Côtes-du-Rhône Villages
J. L. Colombo, Saint Peray AOC
Pierre Luneau Papin, Muscadet Sevre et Maine AOC
Domaine de Bel Air, Pouilly Fume AOC
Domaine Le Rocher Des Violettes, Montlouis sur Loire AOC
Šamšula, methode classique brut, podoblast Velkopavlovická, Čejkovice
Cà Montini, Veneto, extra dry
De Bernard, Veneto, Valdobbiadene, brut
Terre di San Venanzio, Veneto, Valdobbiadene, extra dry
Bele Casel, Veneto, Valdobbiadene, extra brut
Cave du Roi Dagobert, Alsace, brut
Paul Chollet, Bourgogne, brut
Paul Chollet, Bourgogne, brut
Louis Roederer, Champagne, Reims, brut
Casters Liebart, Champagne, Damery, brut
Casters Liebart, Champagne, Damery, brut
Louis Roederer, Champagne, Reims, brut
Louis Roederer, Champagne, Reims, brut
Bohigas, Cava, extra brut
Springer, podoblast Velkopavlovická, obec Bořetice, trať Čtvrtě, suché
Springer, podoblast Velkopavlovická, obec Bořetice, trať Čtvrtě, suché
Reichsrat von Buhl, Pfalz, suché
De Bernard, Veneto, Valdobbiadene, brut
Broglia, Piemonte
Palladino, Piemonte
Duca Carlo Guarini, Puglia
Rizzi Azienda Vitivinicola, Piemonte
Cave du Roi Dagobert,Alsace, brut
Château du Cèdre, Sud-Ouest, Cahors AOC
Château Escot, Bordeaux, Médoc AOC
Domaine Jean-Jacques Confuron, Bourgogne, Cote de Nuits Villages AOC
Château Paveil de Luze, Bordeaux, Margaux AOC, Cru Bourgeois
Weingut Stefan Bauer, Rakousko, Wagram
Castelo di Verrazano
Marchesi di Gresy, Itálie, Piemonte
Gurdau, Česká republika, Morava, podoblast Velkopavlovická, obec Kurdějov, trať Vinohrádky, sladké
Domaine des Bernardis, Francie, Vallée du Rhône
4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/4 cl/
/2 cl/