Restaurace ve stodole
Od 5. 4. 2023 má Angusfarm po požáru znovu otevřeno. Restaurace prozatím funguje ve stodole, kde vás rádi pohostíme steakem a dalšími dobrotami z naší kuchyně. Těšíme se na vaši návštěvu!
Radost z opravdového jídla…
Jsme rájem hovězích steaků. Vaříme sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den nám vozí farmáři čerstvé suroviny. Z nich naši kuchaři připravují fajnová jídla. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu plemene Angus vám můžeme nabídnout steaky připravené ze známých i z méně obvyklých partií, jako je oponka, karabáček nebo pupek. Hovězí maso upravujeme mnoha způsoby a držíme se zásady od čumáku po ocas (zpracujeme vždy celý kus – vyrábíme totiž i uzeniny a další dobroty).
Umíme i víc. Proslavené jsou naše tataráky, pomalu pečená hovězí žebra nebo burgery. Jsme hrdými členy hnutí Slow food. To nás zavazuje k využívání jen skutečně prvotřídních surovin z tuzemských farem a výroben.
Ke skvělému jídlu patří vynikající víno. Rádi vám ke konkrétním pokrmům doporučíme moravská, francouzská nebo italská vína z našeho vinného sklepa.
Po jídle si můžete nakoupit námi vyrobené poctivé produkty. K dispozici máme párky, taliány, salám, paštiku, hovězí tlačenku a mnoho dalšího… Také prodáváme hovězí maso na vaření.