Jan Horký

Českobudějovický rodák a patriot, vynikající kuchař, hokejový brankář, vášnivý rybář a fanoušek aut značky BMW, to vše je Jan Horký.

Jan Horký je kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Šéfoval restauraci Zlatá Praha v hotelu Intercontinental i Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze. Momentálně pracuje pro společnost Ventura, která provozuje několik pražských restaurací, a chystá otevření nového hotelu s vlastní restaurací pod křídly Ventura Group.

Jan vařil v Soběsukách už několikrát a také porotcoval na Mistrovství ČR v míchání tataráku. Navštívit jste v Angusfarm mohli mimo jiné jeho degustační večer.

 

Právě máme:
Zavřeno
Pondělí
11:30 - 22:00
Úterý
11:30 - 22:00
Středa
11:30 - 22:00
Čtvrtek
11:30 - 22:00
Pátek
11:30 - 23:30
Sobota
11:30 - 23:30
Neděle
11:30 - 22:00
zavřítInformace o otevírací době

Restaurace ve stodole

Od 5. 4. 2023 má Angusfarm po požáru znovu otevřeno.

Restaurace prozatím funguje ve stodole, kde vás rádi pohostíme steakem a dalšími dobrotami z naší kuchyně. Těšíme se na vaši návštěvu!

Otevírací doba:

Pondělí 11:30-22:00
Úterý 11:30-22:00
Středa 11:30-22:00
Čtvrtek 11:30-22:00
Pátek 11:30-23:30
Sobota 11:30-23:30
Neděle 11:30-22:00

Dárkový Poukaz – Tištěný – Speciální Edice