Kdy: 16.11.2018
Kde: Restaurace Angusfarm Soběuky

Dne 16.11. předvede své kulinářské umění kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, pod jehož vedením letos naši reprezentanti zvítězili na mezinárodní soutěži FHA Culinary Challenge v Singapuru.

Menu

Marinované plátky sivena

tartare ze sivena, marinovaná okurka, koprová espuma
Pouilly Fumé L’Arrêt Buffatte 2016 Domaine Tinel Blondelet, AOC Pouilly Fumé

Králík, vejce, květák

Saint Véran Les Mortas 2016 Château de Fuissé, AOC Saint Véran

Krém z kukuřice, kroketa z candáta

Crémant de Bourgogne blanc des blancs

Hřbet ze srnky, kaštanový krém

konfitované červené zelí se skořicí
Châteauneuf-du-Pape Piedlong 2014 Vignobles Brunier, AOC Chateauneuf-du-Pape

Hovězí roštěná

hříbkový krém, hříbková nádivka, dýňová omáčka, marinovaná šalotka v malinovém octu
Château Barrail du blanc 2012 AOC Saint-Emilion Grand Cru

Jáhly, smažené listové těsto, ostružiny, borůvky

Gewurztraminer Kritt 2016 Domaine Rémy Gresser, AOC Alsace

1 550,- Kč/osoba,
párované s víny 2 340,- Kč/osoba

REZERVACE NENÍ JIŽ MOŽNÁ – Místa na degustační večer jsou již plně obsazená.

Děkujeme za pochopení