Gastro-sommelierský večírek

Kdy: 13.9.2019
Kde: Restaurace Angusfarm Soběsuky

Jan Horký & Jiří Markuzzi

Do naší restaurace opět zavítá Jan Horký, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR.
Těšit se můžete na šumavské a jihočeské menu i na výborná vína. Ta s pokrmy spároval Jiří Markuzzi, zakladatel společnosti Vino Markuzzi, který bude vína také osobně prezentovat.

Počet míst je omezen, rezervujte si své místo včas:
Hana Šulcová, tel.: +420 770 164 200, hana.sulcova@angusfarm.cz

MENU

Pstruh s kyselou okurkou, koprová pěna, mazanec

Gavi di Gavi DOCG Villa Sparina, Piemonte

Bramborový krém s hovězím tatarákem

Arneis Langhe DOC Cordero di Montezemolo, Piemonte

Králičí ledvinky se smaženou vepřovou kůží, salát z kysaného zelí

Verdicchio dei Castelli di Jesi DOC Bucci Ampelio, Marche

Královský holub
Prsa sous vide, kroketa z konfitovaných stehen, květákové ragout s černými lanýži

Langhe Nebbiolo DOC Cordero di Montezemolo, Piemonte

Vyzrálá hovězí špička, karotkové purée, řepa, bílý chléb

Chianti Classico Riserva DOCG Castello di Verrazzano, Toscana

Černý rybíz s marcipánem a švestkovo-jogurtová zmrzlina

La Serra Moscato d´Asti DOCG Marchesi di Gresy, Piemonte

1650,- / osoba
2450,- / osoba (párované s víny)