Velikonoční menu 17.-21.4 2014

21.4.2014

Milí přátelé, Ve dnech 17. – 21. dubna bychom vás rádi pozvali na velikonoční specialitky do Angusfarm. Gastronomické oslavy jara naplní nejen typické velikonoční pokrmy, ale také exkluzivní kopřivové pivo z malého plzeňského pivovárku Pašák.

Velikonoční menu

17.04.2014 – 21.04.2014

Milí přátelé, Ve dnech 17. – 21. dubna bychom vás rádi pozvali na velikonoční specialitky do Angusfarm.

Předkrmy

  • Výběr z nejlepších lokálních farmářských sýrů 159,-
    s ovocným chutney.
  • Zapékaná jehněčí terinka 125,-
    se smrži a šalotkou, rozpečená bagetka s medvědím česnekem
  • Jehněčí paštika ve slaninovém županu 95,-
    s brusinkami a hruškovým chutney, farmářský chléb

Polévky

  • Kuřecí vývar 65,-
    s jarní zeleninou a raviolou plněnou kuřecím masem
  • Polévka z červené čočky 59,-
    s novým bramborem, řapíkatým celerem a fava fazolemi

Hlavní jídla

  • Pečená jehněčí kýta špikovaná česnekem a rozmarýnem 295,-
    s restovaným listovým špenátem a kopřivovou nádivkou
  • Grilovaná jehněčí kotleta 325,-
    s glazovanou šalotkou, fazolkovým závitkem a petrželovou kaší
  • Jehněčí pečínka ze žeber a plecka 285,-
    naložená ve smrkových výhoncích a jalovci se šípkovou omáčkou a šumavským bramborovým knedlíkem
  • Vepřový bok z bio sasovského pašíka 245,-
    plněný ořechovou nádivkou, podávaný s kedlubnovým zelím
  • Kuřecí supreme z farmy loužná napuštěný máslem, 245,-
    s restovanou zeleninou a vařeným novým bramborem

Salát

  • Listový salát 159,-
    s grilovanými cherry rajčátky, cizrnou a fava fazolkami, s grilovanou bio vepřovou panenkou ze Sasova a hoblinkami parmezánu

Dezert

  • Velikonoční beránek 95,-
    s čokoládou a kandovaným ovocem, vanilková omáčka

Kdy: 17-.21.4 2014 v Angusfarm Soběsuky

Rezervace

Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz