G&S – Tomáš Popp a Angusfarm tým

12.12.2014

Na závěr roku jsme si pro vás připravili opravdovou gastronomickou lahůdku. Poslední díl letošního seriálu G&S bude skutečnou třešničkou na dortu.

Toto 8mi chodové menu pro Vás budou připravovat naši kuchaři – Martin Lodr, Martin Korunka a Robert Oravec pod vedením skutečného Mistra…

Jidlo-3.3Tento muž ctí v gastronomii stejné principy jako my – místní původ, kvalitní zpracování, autentická chuť. Ač v kruzích české gastronomie velmi známý a uznávaný kuchař, vydal se směrem vyšších cílů – propojování kuchařů a odborníků s laickou veřejností, popularizací “ přirozené chutě”, vzdělávání nejen mladých studentů v oborech gastronomie ale i veřejnosti vydáváním publikací. Možná to netušíte, ale díky němu si můžete na náměstí v Plzni koupit jablka ze sadu nebo maso ze šumavského chovu, protože už 5 let provozuje farmářské trhy a tak přináší kus čisté přírody i do vašich domovů. Tenhle člověk dává připravovanému pokrmu ještě něco navíc – svoji pozitivní energii, kterou šíří všude, kde se objeví, a tak se na vašich talířích objeví pokrm, který naplní všechny vaše smysly blahem:-)

Mistrem, který pro Vás připraví toto neodolatelné menu není nikdo jiný než Tomáš Popp. 

Předvánoční slow food menu
Tomáše Poppa a Angusfarm týmu

  • Sašimi z lososovitého pstruha ze Šumavy, želé ze zeleného čaje, omáčka z pomerančů
    Riesling Edition 2010, Schloss Vollrads, Rheingau
  • Polévka z černého kořene s uzeným kachním prsem
    Bourgogne blanc 2011, Domaine Simon Bize et Fils
  • Tartar z hovězí svíčkové z Angus Farm s fenyklovou marmeládou a pošírovaným křepelčím vajíčkem
    Chablis AOC 2013, Domaine Isabelle et Denis Pommier
  • Ragů ze šneků chovaných na Plzeňsku, šnečí játra, bazalkový chlebíček
    Givry blanc „Clos des Vignes Rondes“ 2011, Domaine François Lumpp
  • Pomalu dušený vepřový bůček z pašíka z Angus Farm, bramborové noky, pureé z červeného zelí, česnek
    Santenay „Clos des Hâtes“ 2010, Domaine Hubert Lamy
  • Steak z Veverky (Hanger) z Angus Farm, miso omáčka, mrkev konfitovaná v másle, prach z mrkve
    Vin de Table 50/50 2012, Domaine Anne Gros – Jean-Paul Tollot
  • Hřbet z divočáka ze šumavských lesů pečený na jalovci, kaštanová kaše jablíčka s ořechy, omáčka z portského vína
    Minervois „La Ciaude“ 2012, Domaine Anne Gros – Jean-Paul Tollot
  • Hruška pošírovaná v bílém víně, hruškový sorbet s bílou čokoládou, hruškové chutney, skořicová makronka
    Crémant de Bourgogne brut rosé, Paul Cholet

1490,- Kč / menu
990,- / vína

Kdy: 12.12.2014 od 19.hodin v Angusfarm Soběsuky

Rezervace

Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz