Gastro&Sommelier večer Martina Svatka & Zlatka Míčky

Kdy: 29.11.2019
Kde: Restaurace Angusfarm Soběsuky

V Soběsukách uvaří šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus v Táboře a člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Martin Svatek. Vína s luxusním menu napároval Zlatko Míčka, spolumajitel společnosti Merlot d´Or. Můžete se těšit na nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Počet míst je omezen, rezervujte si své místo včas:
Hana Šulcová, tel.: +420 770 164 200, hana.sulcova@angusfarm.cz

Degustační menu

Tatarák na hořčici

uzený jazyk, jelítko, uzený pstruh
Riesling 2018, Domaine Weinbach, Alsace

Kachní prso s hoisin omáčkou a melounem

čočka s mangem a červenou cibulí, koriandr
Le Comte de Malartic blanc, Bordeaux

Filet z okouna s humrovou omáčkou

okurka, citronový gel
Chassagne Montrachet veilles vignes 2016, Caroline Morey

Hovězí svíčková s liškovou omáčkou

lanýžová kaše a hlíva královská
Château Belle Vue 2006 Jéroboam 3L, Haut-Médoc

Hřbet z daňka s omáčkou z foie gras a koňaku

špičaté zelí, kedlubna, pyré, brambor v seně
Côte Rôtie La Blonde du Seigneur 2011, Georges Vernay

Čokoládová koule s černým rybízem

slaný karamel, mojito ananas
Château Filhot 2005, Sauternes

1650,- / osoba
2 450,- Kč / osoba, včetně vín

Osobnosti