Kdy: 22.4.2022
Kde: Restaurace Angusfarm
Další gastro večírek v Soběsukách vypukne už 22. 4., a to v 19:00. V kuchyni Angusfarm tentokrát přivítáme šéfkuchaře Radka Davida, který má bohaté zkušenosti z podniků, jako je Kampa Park nebo Alcron, kde pracoval se Zdeňkem Pohlreichem. Nyní funguje jako kreativní Executive Chef a mentor v síti českých a ukrajinských restaurací.
Na place Radka doplní vinař Tomáš Springer. Ten patří do rodiny Jaroslava Springera, majitele vinařství Stapleton-Springer, jejíž specialitou jsou vynikající červená vína.

MENU

Ručně krájený hovězí tatarák,

krémová kachní tučná játra a lanýžová majonéza

Pinot Noir Čtvrtě 2018

,,Kulajda jinak´´

houbové ragú s bílým chřestem, 5minutové vejce a koprový olej

Chardonnay Záhřebenské 2020

Hrášková polévka s medvědím česnekem,

šunkové koleno, uzená zakysaná smetana a krutony z kmínového chleba

Pinot Noir 2020

Lososovitý pstruh,

 fregola di sarda s citrónovým konfitem a lískovými ořechy, divoká brokolice a citrónové pyré

Chardonnay Čtvrtě 2020

Pečená svíčková,

zelený chřest, pyré z karamelizovaného květáku, bramborový fondán, omáčka s uzeným kampotským pepřem

Pinot Noir Roučí 2017

Čokoláda Manjari,

maliny, malinový gel, křupavé čokoládové boby a vanilková pěna

Pinot Gris Čtvrtě 2020

 

Cena menu 2 100,- Kč

Cena menu s víny 2 990,- Kč

 

Svoje místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.

Moc se na vás těšíme!