domácí kečup, marinovaná hořčice, žloutek, koprová semínka, topinka
Uzený hovězí jazyk, křenová pěna, pyré z pečených jablek, křížaly, červená řepa
Rumpsteak, koprová pěna, zastřené vejce, vařený brambor, karlovarský knedlík
Čerstvé těstoviny, makový krém, marinovaná švestka, meringue, hnědé máslo, maková zmrzlina
Rezervaci místa v restauraci Volné pracovní pozice Relaxační masáže Blog Recepty Kalendář akcí
Od 5. 4. 2023 má Angusfarm po požáru znovu otevřeno.
Restaurace prozatím funguje ve stodole, kde vás rádi pohostíme steakem a dalšími dobrotami z naší kuchyně. Těšíme se na vaši návštěvu!
Otevírací doba:
Pondělí 11:30-22:00 Úterý 11:30-22:00 Středa 11:30-22:00 Čtvrtek 11:30-22:00 Pátek 11:30-23:30 Sobota 11:30-23:30 Neděle 11:30-22:00