AngusBlog

Novinky i praktické informace ze světa Angusfarm Soběsuky. Chtěli byste vědět o všem, co se v restauraci šustne? Potom neváhejte a čtěte Angus Blog. S ním vám už nikdy nic neunikne.

Hledáme posilu do Angusfarm týmu
01.09.2016

Hledáme posilu do Angusfarm týmu

Pokud byste se chtěli stát posilou Angusfarm týmu, máte možnost. Rádi bychom získali kvalitního útočníka nebo útočníci s tahem na…
Číst více
Začali jsme vyrábět sušené maso
23.06.2016

Začali jsme vyrábět sušené maso

Sušené maso vyrábí kdokdo a bohužel z masa nejasného původu. My ho připravujeme z našeho hovězího masa plemene Angus. Angusíci…
Číst více
Klenoty naší vinotéky...
16.06.2016

Klenoty naší vinotéky…

Poladili jsme naši vinnou kartu = prostě mámě báječná vína. V naší nabídce najdete vína moravská, francouzská, německá, rumunská... Rádi…
Číst více
Staňte se součástí našeho týmu
13.06.2016

Staňte se součástí našeho týmu

Hledáme posilu do našeho báječného kuchařského týmu. Nabízíme super partu, práci s vyjímečnými surovinami, fajnovou výplatu, naučíte se u nás…
Číst více
Svatbu, oslavu narozenin..., to umíme
13.01.2016

Svatbu, oslavu narozenin…, to umíme

Svatbu, oslavu narozenin, křtiny, semináře, workshopy, konference... to všechno můžete prožít v Angusfarm Soběsuky. V loňském roce jsme dokončili rekonstrukci…
Číst více
Jak budeme mít otevřeno? Trochu jinak...
07.01.2016

Jak budeme mít otevřeno? Trochu jinak…

Mírně jsme upravili otevírací hodiny naší báječné hospůdky. Změna je především u pondělí, kdy otevíráme až v půl páté. Budeme…
Číst více
Grand restaurant 2016 - 59. místo!
01.12.2015

Grand restaurant 2016 – 59. místo!

Přátelé, moc děkujeme za podporu v Maurerově výběru Grand Restaurant. Letos jsme obsadili krásné 59. místo!
Číst více
Jak máme otevřeno přes vánoční svátky?
19.10.2015

Jak máme otevřeno přes vánoční svátky?

Vánoční svátky s sebou nesou speciální otevírací dobu.
Číst více
Kalendář Angus Farm Soběsuky 2016!
07.10.2015

Kalendář Angus Farm Soběsuky 2016!

Když už má na zdi viset kalendář, tak by měl být krásný. Ne? Náš kalendář na rok 2016 se vám…
Číst více
Pátý ročník Mistrovství v míchání tataráků 2015 zná vítěze!
06.10.2015

Pátý ročník Mistrovství v míchání tataráků 2015 zná vítěze!

Přepište dějiny! Pátý ročník Mistrovství České republiky v míchání tataráků 2015 vyhrál jedenáctiletý Štěpán Míčka. Dokázal namíchat dokonce dvakrát (semifinále…
Číst více
V sobou 3.10. vaříme jen do 15 hodin
29.09.2015

V sobou 3.10. vaříme jen do 15 hodin

Přátelé, vzhledem k sobotnímu (3. října) Mistrovství České republiky v míchání tataráků bude restaurace otevřena jen do 15 hodin. Na…
Číst více
Filip Sajler vařil v Soběsukách...smekáme...
24.09.2015

Filip Sajler vařil v Soběsukách…smekáme…

Letošní předposlední Gastro & Sommelier proběhlo u nás v Soběsukách pod taktovkou Filipa Sajlera. Byla to jízda. Filip má neskutečně…
Číst více