Přepište dějiny! Pátý ročník Mistrovství České republiky v míchání tataráků 2015 vyhrál jedenáctiletý Štěpán Míčka. Dokázal namíchat dokonce dvakrát (semifinále a finále) nejlepší tatarák.
V Angus Farm Soběsuky najdete jeho tatarák na menu. Na druhém místě se umístila Klára Průchová a třetí skončila Petra Scholzová. Gratulujeme!
Nejlepším vínem k tatarákům bylo vyhlášeno Bourgogne Chardonnay 2013, Thierry et Pascale Matrot. Samozřejmě se všechny tataráky míchaly z našeho hovězího masa. Dobré maso je prostě základ.
Tento ročník byl mimořádný i obsazením poroty – Roman Paulus, Jan Horký, Roman Vaněk, Vladimír Poštulka, Tommy Sjöö, Radek David, Tomáš Popp. Co jméno to gastronomická persóna. Porota hodnotila především vyváženost chutí, celkovou chuť a hlavně, zda ingredience exkluzivní hovězí maso podporují a nepotlačují.
Tři porotci Roman Paulus, Jan Horký a Radek David předvedli své verze tataráků. Míchali samozřejmě všichni z našeho masa. Na fotkách jejich tataráky bezpěčně poznáte.
Celý den byl parádní – fajnové víno z produkce Merlot d´Or (spolupořadatel mistrovství), vynikající jídlo od našich kuchařů (chválili ho všichni i hvězdná porota) pod vedením šéfkuchaře Martina Lodra, nádherná atmosféra, jízda na býkovi, exhibice v sabráži. Prostě skvělý den…
Děkujeme všem hostům, kteří vytvořili jedinečnou atmosféru.