Kdy: od 28.11.2025 do 29.11.2025
Kde: Restaurace

Start: 28. 11. 2025 v 19:00

Srdečně vás zveme na největší gastro událost roku! Do Angusfarm přijede předvést své kulinářské umění celý Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR. Národní tým se pravidelně účastní IKA Culinary Olympics, Světového poháru v Lucemburku nebo světové soutěže v Singapuru, kde hrdě reprezentuje naši republiku. Do jeho řad patří taková jména jako Martin Svatek, Patrik Bečvář, Lukáš Čížek nebo Helena Flégrová.

Sommelierem bude tentokrát Jiří Markuzzi.

Menu

Amuse

 

Smažené vejce 63, libečková majo, dýně, hovězí tatarák, kopr

Bele Casel Asolo Superiore Prosecco extra brut DOCG

 

Paštika pečená v máslovém těstě à la Paul Bocuse

Alto Adige, Pinot Bianco Cora 2024 Colterenzio

Konfitovaný celer v hnědém másle, crumble z uzených mandlí, omáčka z celeru

Friuli, Pinot Grigio Isonzo DOC Lis Neris

Marinovaný losos, květákový puding s lískovými ořechy a pohankou, tartaletka se salátem z řapíkatého celeru, jablek a mušlí sv. Jakuba, okurka, tomatové beurre blanc s kaviárem

Piemonte, Marchesi di Gresy Sauvignon Langhe 2024 DOC

 

Kachní prso, marmeláda z červeného zelí, dýňové pyré, omáčka z portského, houbový chips

Piemonte, Langhe Nebbiolo DOC Cordero di Montezemolo

 

Telecí svíčková, glace se špekem a hořčičným semínkem, plněný bramborový knedlík s hlívou a smrži, brokolicové pyré, žlutá řepa marinovaná v rakytníku, telecí terina s uzeným jazykem

Sardinie, Dule Cannonau di Sardegna Classico DOC Giuseppe Gabbas


Černý rybíz, vanilka, mascarpone

Moscato d´Asti La Serra DOCG Marchesi di Gresy

Cena menu 2 700 Kč/os                                 Vinné párování 950 Kč/os