Jestli něco v Angusfarm Soběsuky umíme, je to práce s hovězím masem plemene Angus, které se pase na kopcích Plánického hřebenu a na okolních loukách. Martin Lodr šéfkuchař restaurace Angusfarm se svým týmem vyráží na Prague Food Festival do Prahy. Od pátku 27. května do neděle 29. května můžete u našeho stánku v zahradách Pražského hradu ochutnat tři speciální tataráky.
Připravili jsme pro vás:
– Angus tatarák „Vítěz Mistrovství v míchání tataráků ČR 2015“ – mletý tatarák ze zadního masa, olivové máslo, tři druhy soli, bagetka.
– Tatarák Angusfarm – angus sekaný tatarák s řapíkatým celerem, sušenými rajčaty, salátkem, jedlými květy a parmazánem, opečený chléb.
– Angus tatarák s mušlí – jemný tatarák s kapary, mušlí sv. Jakuba a ryzlinkovým želé, opečená brioška.
Jo a nebojte se, v Soběsukách bude otevřeno, i když polovina našeho týmu bude v Praze:). Těšíme se na vás u nás v Soběsukách nebo v Praze na Prague Food Festivalu.