Jarní debužírování…

28.3.2015

Tentokrát vás na jarní hody zveme do naší nově otevřené stodoly, kde můžete zažít neopakovatelnou atmosféru, doplněnou:

– jarním pestrým rautem, s neomezenou konzumací pod taktovkou šéfkuchaře Martina Lodra
– speciální jarní nabídkou od plzeňského pivovaru – nefiltrovanou 12° Plzní (pivaři znají ze Šalandy)
– blatenskou slivovicí a dalších spiritů, dobrou muzikou a milou mladou obsluhou.

Jarni veselice se uskuteční 28. 3. od 14.00h do pozdních nočních hodin. Od 13.00h je možná společná prohlídka farmy! Jednotná cena konzumace menu 690,- kč. Rezervace nutná.

Na menu například bude:
Kuličky z bio kozího sýra s pažitkou, sezamem a ořechy
Terinka z králíka a uzeného jazyka se zeleninou a listovým salátem
Nářezová mísa Angus specialit – uzená hovězí šunka, salám, tlačenka, domácí uzený vepřový špek-česnekový, paprikový
Tradiční Angus tatarák s topinkami a opečenou bagetkou

Hlavní chody
Pečená hovězí žebra s kořenovou zeleninou a černým pivem
Angus hovězí osso buco dušené na rajčatech a kořenové zelenině
Pečená loupaná plec na fazolkách a česneku
Vepřový bůček z našeho chovu plněný kopřivovou nádivkou

Saláty
Salát z naklíčené černé čočky s rajčaty, kapary a polníčkem
Ředkvičkový s listovým salátem, kedlubnou a bylinkovou zálivkou

Dezerty
Tvarohový dortík s ovocem
Malinový řez se smetanou