Připravili jsme pro vás další gastronomickou lahůdku. Seriál Gastro & Sommelier pokračuje! Do Soběsuk přijede dnes již česká kuchařská legenda Filip Sajler.
Filip má za sebou ohromné kuchařské zkušenosti. Jistě ho budete znát z pořadu České televize Kluci v akci, ale Filip není jen hvězdou televizní. Jeho láska k báječným čerstvým surovinám, poctivý přístup k vaření a respektování tradičních kulinářských praktik ho zavedli do mnoha michelinských restaurací. Filip byl na stážích u světově proslulých kuchařů – Yannicka Alléno (tříhvězdičkový michelinský šéfkuchař a hvězda francouzské gastronomie, vítěz Bocuse d Or, Kuchař roku 2015 Gault&Millau), Armanda Arnala (jedna hvězda – první organic – bio restaurace oceněná hvězdou ve Francii), Norberta Niederkopflera (dvě hvězdy – Jižní tyrolsko – účast na Audi Chefs Cup – přehlídka nejlepší gastronomie z Itálie a zbytku Světa).
Tři roky byl také kapitánem Pražského regionálního týmu a další tři členem Českého národního kuchařského týmu. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží (FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil) včetně té z Kuchařské olympiády v Erfurtu.
Filip vařil také pro hvězdy showbusinessu jako Madonnu, Davida Bowieho, Bruce Springsteena a Sheryl Crowovou, pro sportovce formátu Tigera Woodse a Garryho Kasparova a nakonec i pro tým Davida Copperfielda, Petra Čecha, Johna Malkoviche a další. No a teď bude vařit jen pro vás.
Filip pro vás nachystal osmichodové menu, souznící s výběrem vín našeho sommeliera Miloslava Lercha.
Slow food menu Filipa Sajlera
- Hovězí kýta syrová, sója, citrón, mušle sv. Jakuba
Sablet blanc „Le Fournas“ 2012, Santa Duc
- Treska, srdcovky, fenykl, hořčice
Bourgogne blanc „Les Femelottes“ 2013, Domaine Chavy-Chouet - Hovězí roštěnec pečený, dýně, ředkvička, listy řepy
Niepperg Collection 2012, Bordeaux rouge - Karotka, křen, máslo, ořechy, rozinky
Champagne Théophile brut - Hovězí vařená oháňka, šafrán, brambory, pórek
Domaine 2011, Thierry Germain - Krevety, hrášek, rajče, mák
Crémant de Bourgogne brut, Paul Cholet - Hovězí krk dušený, šalotka, pak choi, rýže
Chateau Tour de Pez 2002 - Vaječný bílek, červená řepa, ostružina
Crémant de Bourgogne rosé brut, Paul Cholet
1490,- Kč / menu
990,- / vína
Přijďte s námi prožít krásné chvíle u rodinného stolu Angusfarm Soběsuky. Těšíme se na vás.
Kdy: 18.9.2015 od 19.hodin v Angusfarm Soběsuky
Rezervace
Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz