Gastro&Sommelier večer Patrika Bečváře & Davida Krále

Kde: Restaurace Angusfarm Soběsuky
Cena: 1650,- Kč
menu, 2450,- Kč párované s víny

Z důvodu usnesení vlády ČR ODLOŽENO

Kuchyni Angusfarm ovládne šéfkuchař Francouzské restaurace v Obecním domě a člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR Patrik Bečvář. Jeho menu doplní výbornými víny sommelier David Král, trojnásobný vítěz soutěže Bohemia Sekt Trophée.

Svoje místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.

Menu

Hovězí carpaccio s lanýžovým olejem, žampionová majonéza, nakládané shimeji houby

Milan Sůkal Pinot Noir

Vejce Meurette

Louis Latour Bourgogne Pinot Noir

Celerové velouté s roquefortem a šalvějí

Champagne Pommery brut

Chilli sorbet s marinovaným ananasem

Smažený selečí hřbet, little gem salát s francouzským dresingem, granátové jablko

Prinz Von Hessen Riesling

Steak z loupané plece, topinambur, marinovaná šalotka, karamelizovaná mrkev

Faustino Gran Reserva Rioja

Tvarohové knedlíčky s makovou espumou, marinované sušené švestky, strouhaný perník

Sonberk Pálava

Cena menu 1650,- Kč / osoba
Menu párované s víny 2 450,- Kč / osoba