Kdy: 26.11.2021
Kde: Restaurace Angusfarm Soběsuky
Cena: 1850,- Kč
menu, 2650,- Kč párované s víny

Zveme vás na další gastro mejdan, ve kterém o dobroty rozhodně nebude nouze!

Kuchyni Angusfarm ovládne skvělý kuchař a člen Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR Patrik Bečvář. Jeho parťákem bude sommelier David Král, trojnásobný vítěz soutěže Bohemia Sekt Trophée.

Svoje místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.

Menu

26.11.2021

Hovězí carpaccio s lanýžovým olejem, žampionová majonéza, nakládané shimeji houby

Vittorio Innocenti Rosso di Montepulciano

Vejce Meurette

Domaine Francois Lamarche Bourgogne Hautes Cotes de Nuits

Celerové velouté s roquefortem a šalvějí

Michel Arnould Champagne Grand Cru Blanc de Noirs Brut

Smažený selečí hřbet, little gem salát s francouzským dresingem, granátové jablko

Markus Molitor Riesling Haus Klosterberg trocken

Steak z loupané plece, topinambur, marinovaná šalotka, karamelizovaná mrkev

Marqués de Murrieta Rioja Reserva Finca Ygay

Tvarohové knedlíčky s makovou espumou, marinované sušené švestky, strouhaný perník

Willi Schaefer Riesling Graacher Domprobst Kabinett

Cena menu 1850,- Kč / osoba
Menu párované s víny 2 650,- Kč / osoba