Kdy: 24.3.2023
Kde: Restaurace

Další gastro večírek v Soběsukách vypukne už 24. 3., a to v 19:00. V kuchyni Angusfarm tentokrát přivítáme Mirka Kalinu, kterého určitě znáte jako porotce kulinářské soutěže MasterChef. Mirek oplývá mnohaletými zkušenostmi jak z tuzemských restaurací, tak ze zahraničí a jeho menu bude určitě stát za to. Jeho parťákem bude sommelier David Král, trojnásobný vítěz soutěže Bohemia Sekt Trophée.

 

GS večer 24. 3.

Mirek Kalina & David Král

 

Mare&Monti

Bisk z humra, houbové máslo a brioš

&

Michel Arnould Champagne Grand Cru Brut Tradition

 

 

Humrový koktejl

&

Reichsrat von Buhl Forster Riesling trocken BIO

 

 

Vejce 63C, vichyssoise, smrže

&

Gilbert Picq Chablis

 

 

Mušle sv. Jakuba, jelito, květák, beurre noisette

&

Pieropan Soave La Rocca DOC BIO

 

 

Pithivier z holuba a kachních jater foie gras

&

  1. J. Confuron Côte de Nuits La Montagne

 

 

Krupicová kaše, hrušky, vlašské ořechy, medovina, nugát

&

Markus Molitor Riesling Haus Klosterberg süß

 

Cena menu    za osobu                     /           Cena menu s víny za osobu

2 700,-                                                            3 600,-

Svoje místo si rezervujte na tel. +420 770 164 200
nebo na e-mailu hana.sulcova@angusfarm.cz.