Gastro & Sommelier s Matteo de Carlim

24.3.2017

„Nikdy se nevzdávej svých snů“, říká Matteo De Carli, italský šéfkuchař. S tím naprosto souhlasíme! Matteo přijede do Soběsuk v pátek 24. března pro vás vařit menu párované se špičkovými italskými víny od Jiřího Markuzziho – http://markuzzi.cz. Matteo pochází z Lombardie z městečka Varese. Ovšem v roce 2012 otevřel v Praze vlastní parádní restauraci Casa De Carli – http://www.casadecarli.cz. Můžete se těšit na vynikající jídla a skvělá vína. Samozřejmě se bude vařit i z našeho hovězího, ale vydáme se i na cestu po Itálii. Tentokrát budeme hodovat v naší stodole, kde budete Matteovi koukat přímo pod ruce.

Menu Mattea Di Carliho:

Apperitivo
Nino Franco, Rustico Prosecco di Valdobbiadene brut

  • Fazole Borlotti, telecí brzlík, bramborové gnochi s tymiánem,
    Montefiorentine Soave Classico, Ca Rugate, Veneto
  • Dvakrát tartar – piemontské fassone vs angus
    Arneis Langhe DOC Cordero di Montezemolo
  • Hovězí srdce na pánvi, krém z červené cibule
    Ripasso Valpolicella DOC Ca Rugate, Veneto
  • Rizoto Carnarolli s heřmánkem a jehněčím ragů
    Barbera d´Alba Vignota DOC Conterno Fantino
  • Pečené vepřové maso z mangalice, pikantní brokolice, cizrna, uzená mrkev
    Cannonau di Sardegna Classico DOC Sardegna
  • Grilovaný roštěnec – toskánská chianina vs angus, brambory s extra panenským olejem
    Vigna del Sorbo Chianti Classico Gran Selezione 2012 DOCG Fontodi, Toscana
  • Čokoládová krychle manjari a dulcey, mango, maracuja
    La Serra Moscato d´Asti DOCG Marchesi di Gresy, Piemonte

1490,- Kč / menu
990,- / vína

Přijďte s námi prožít krásné chvíle u rodinného stolu Angusfarm Soběsuky. Těšíme se na vás.

Kdy: 24. března 2017 od 19. hodin v Angusfarm Soběsuky

Rezervace

Rezervujte si místo nasobesuky@angusfarm.cz nebo volejte do restaurace +420 724 744 740.