Terka je naše mladá naděje, která u nás zakotvila takřka hned po studiu. Milovnice cestování, italské kuchyně a relaxu. Práci v Angusfarm bere jako zábavu a je moc fajn, že se u nás dokázala více otevřít lidem a získala lepší komunikační dovednosti. „Mám ráda zábavné lidi s lidským přístupem,“ říká Terka… A my jsme moc rádi, že máme v týmu právě ji. Nenechte si ujít její medailonek. 🙂

 

Proč sis vybrala Angusfarm? Jak dlouho už tady s námi jsi?

Jsem zde asi rok a půl. Dozvěděla jsem se o volné pozici přes kolegyni Áďu. Následně jsem kontaktovala svého již bývalého učitele Petra Berku, který je manažerem restaurace v AF. Prošla jsem klasickým pohovorem, žádné výhody. J Bohužel byl covid a restaurace byly zavřené, ale nakonec pandemie polevila a já se sem dostala místo v březnu, jak bylo původně domluveno, už v lednu.

 

Jaká je tvá pracovní rutina? Co máš na starosti a co tě nejvíce baví?

Nelze přesně říci, co mám právě já na starosti. Pracovní náplň se mění, protože se s kolegy v jednotlivých činnostech střídáme. Střídáme se ve všem od ranních snídaní přes barové služby a práci s rezervačním systémem až po péči o zákazníky „v rajónech“. Baví mě komunikovat s hosty – mám ráda zábavné lidi s lidským přístupem.

 

Našla bys něco, za co jsi AF vděčná?

V AF se mi líbí rodinná atmosféra. Člověk zde tráví hodně času, a tak je právě tohle velmi důležité. Dá se říci, že to nemám jen jako práci, ale i jako zábavu. Naučila jsem se tu odbourat strach z komunikace, posílila jsem dovednosti v tomhle ohledu. Mám také větší přehled v gastronomii.

 

Máš nějaké předchozí zkušenosti v tomto oboru?

Předchozí zkušenosti v oboru mám. Vystudovala jsem hotelovku v kombinaci s cestovním ruchem. Zkusila jsem práci v jiném gastronomickém provozu a poté hned šla sem, dá se říct, že celkem čerstvě po škole.

 

Co děláš ráda mimo práci?

Baví mě zeměpis a cestování. Miluju spánek, dokážu spát až 14 hodin denně. Mám ráda výlety s kamarády a italskou kuchyni, hlavně těstoviny.

 

Na čem si v AFku nejvíc pochutnáš?

Mám ráda nízkou roštěnou, pečené brambory a hříbkovou omáčku. A také carpaccio a grilované dršťky.