10.11.2016

Gáč, gáč… pod husami se bude v Soběsukách prohýbat stůl od 10. do 13. listopadu. Jako tradičně u nás slavíme svátek svatého Martina. Je docela možné, že Martin vážně přijede na bílém koni. Ať si jede na čem chce, v Soběsukách se bude hodovat:).

Naše kuchařská posádka pro vás připravila noblesně tradiční menu:

Husí kaldoun z drůbků a špekovým nočkem – 79,-

Husí terinka s brusinkami a bagetou – 159,-

Pomalu pečená husa, variace zelí (bílé, řepné) a knedlíků – 299,-

Čokoládová pěna (mousse) s malinovou omáčkou a dýňovým želé – 119,-

Celé menu – 595,-

Svatomartinská vína budeme podávat především z vinařství Plešingr. Rezervace je skoro povinná na https://www.angusfarm.cz/rezervace/. Těšíme se na vás.