V pátek 7. března pro vás připraví 8-mi chodové Slow Food menu, ve kterém předvede svoje umění, kuchař Patrik Bečvář. Vařit bude především z lokálních, sezónních surovin. Ochutnáte vynikající maso plemene Angus z naší rodinné farmy, ale i kuřecí z farmy Loužná nebo pstruhy ze Šumavy od pana Vichera.
Kdo je Patrik Bečvář?
Patrik Bečvář je asi nejmladším šéfkuchařem restaurace Zlatá Praha hotelu Intercontinental v její slavné historii. V loňském roce se stal i Kuchařem roku 2013/2014. Jeho kariéra je provázena mnoha úspěchy v nejslavnějších kuchařských soutěžích u nás i v zahraničí. Již dva roky je členem české kuchařské reprezentace (Národní tým kuchařů ČR). Účastnil se i Kuchařské olympiády v Erfurtu. Získal na ní stříbrnou medaili.
Patrik se v únoru vrátil ze stáže po slavných restauracích italského regionu Jižního Tyrolska.
[html open_tag=“div“ class=“clear“][html close_tag=“div“]
Slow food menu Kuchaře roku 2013/14 Patrika Bečváře
- Tatarák z lehce zauzeného pstruha a kaviárem ze pstruha
Chablis 2012, Domaine Billaud Simon - Paštika z drůbežích jater s marinovanými jablky v šafránu
Sablet blanc „Les Furnas“ 2011, Côtes de Rhône, Domaine Santa Duc - Hovězí terina s cibulovým dipem
Saint Aubin 1er Cru „Clos du Meix“ 2010, Hubert Lamy - Vichyssoise krém
- Raviola z červené řepy plněná křenovým krémem, s dušeným hovězím krkem
Bourgogne rouge 2010 - Medailonek ze svíčkové s mrkvovým pyré a grilovanou zeleninou
Château Peyreau 2011, Saint Emilion Grand Cru - Výběr z nejlepších lokálních farmářských sýrů s konfitovanou šalotkou a ovocným chlebem
Château Beaumont 2009, Haut – Medoc Cru bourgeois - Čokoládový fondant s marinovanými švestkami a jogurtovou zmrzlinou
Château Bastor Lamontagne 2007, Sauternes
1490,- / menu
990,- / vína*
*vína nejsou v ceně menu a mohou být podávána i jednotlivě
Kdy: 7.3.2014 od 19.hodin v Angusfarm Soběsuky
Rezervace
Rezervujte si místo na těchto kontaktech
tel.: +420 371 58 00 69, +420 724 744 740
email: sobesuky@angusfarm.cz