Start: 28. 11. 2025 v 19:00
Srdečně vás zveme na největší gastro událost roku! Do Angusfarm přijede předvést své kulinářské umění celý Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR. Národní tým se pravidelně účastní IKA Culinary Olympics, Světového poháru v Lucemburku nebo světové soutěže v Singapuru, kde hrdě reprezentuje naši republiku. Do jeho řad patří taková jména jako Martin Svatek, Patrik Bečvář, Lukáš Čížek nebo Helena Flégrová.
Sommelierem bude tentokrát Jiří Markuzzi.
Menu
Amuse
Smažené vejce 63, libečková majo, dýně, hovězí tatarák, kopr
Bele Casel Asolo Superiore Prosecco extra brut DOCG
Paštika pečená v máslovém těstě à la Paul Bocuse
Alto Adige, Pinot Bianco Cora 2024 Colterenzio
Konfitovaný celer v hnědém másle, crumble z uzených mandlí, omáčka z celeru
Friuli, Pinot Grigio Isonzo DOC Lis Neris
Marinovaný losos, květákový puding s lískovými ořechy a pohankou, tartaletka se salátem z řapíkatého celeru, jablek a mušlí sv. Jakuba, okurka, tomatové beurre blanc s kaviárem
Piemonte, Marchesi di Gresy Sauvignon Langhe 2024 DOC
Kachní prso, marmeláda z červeného zelí, dýňové pyré, omáčka z portského, houbový chips
Piemonte, Langhe Nebbiolo DOC Cordero di Montezemolo
Telecí svíčková, glace se špekem a hořčičným semínkem, plněný bramborový knedlík s hlívou a smrži, brokolicové pyré, žlutá řepa marinovaná v rakytníku, telecí terina s uzeným jazykem
Sardinie, Dule Cannonau di Sardegna Classico DOC Giuseppe Gabbas
Černý rybíz, vanilka, mascarpone
Moscato d´Asti La Serra DOCG Marchesi di Gresy
Cena menu 2 700 Kč/os Vinné párování 950 Kč/os