Kdy: od 13.12.2021 do 28.2.2022
Kde: Restaurace Angusfarm Soběsuky
Zveme vás na zbrusu nové degustační menu. Lze objednat ve všední dny.
Degustační menu
Zima 2021
ČTYŘCHODOVÉ MENU
Tatarák ze zadního, krém z grilovaných paprik, hořčice, nakládaná šalotka, sušený žloutek
Champagne Harmonie Cépagienne brut, Alain David /5 cl/
Kulajda, houbové ragú, zastřené vejce, kopr
Chardonnay Čtvrtě, Stapleton-Springer /5 cl/
Jelení hřbet, celer, hruška, černý rybíz, svatojánské ořechy, omáčka z portského vína
Pinot Noir Haltýřky, Stapleton-Springer /5 cl/
Medovník, čokoládové lanýže, karamel
Porto cocktail – Prosecco, Ramos Pinto ruby, Créme de Cassis /6 cl/
Cena menu 730 ,- / Cena menu s víny 1 050,–
ŠESTICHODOVÉ MENU
Tatarák ze zadního, krém z grilovaných paprik, hořčice, nakládaná šalotka, sušený žloutek
Champagne Harmonie Cépagienne brut, Alain David /5 cl/
Kulajda, houbové ragú, zastřené vejce, kopr
Chardonnay Čtvrtě, Stapleton-Springer /5 cl/
Hovězí krk, teriyaki, zelí, máta, sezam
Pinot Noir Roučí, Stapleton-Springer /5 cl/
Pstruh, zázvor, rajčata, sladké brambory, slanorožec
Riesling Stará hora, Gurdau /5 cl/
Jelení hřbet, celer, hruška, černý rybíz, svatojánské ořechy, omáčka z portského vína
Pinot Noir Haltýřky, Stapleton-Springer /5 cl/
Medovník, čokoládové lanýže, karamel
Porto cocktail – Prosecco, Ramos Pinto ruby, Créme de Cassis /6 cl/
Cena menu 1 050,- / Cena menu s víny 1 500,–