Kdy: od 13.12.2021 do 28.2.2022
Kde: Restaurace Angusfarm Soběsuky

Zveme vás na zbrusu nové degustační menu. Lze objednat ve všední dny.

 

Degustační menu

Zima 2021

ČTYŘCHODOVÉ MENU

Tatarák ze zadního, krém z grilovaných paprik, hořčice, nakládaná šalotka, sušený žloutek

Champagne Harmonie Cépagienne brut, Alain David /5 cl/

Kulajda, houbové ragú, zastřené vejce, kopr

Chardonnay Čtvrtě, Stapleton-Springer /5 cl/

Jelení hřbet, celer, hruška, černý rybíz, svatojánské ořechy, omáčka z portského vína

Pinot Noir Haltýřky, Stapleton-Springer /5 cl/

Medovník, čokoládové lanýže, karamel

Porto cocktail – Prosecco, Ramos Pinto ruby, Créme de Cassis /6 cl/

Cena menu 730 ,- / Cena menu s víny 1 050,–

ŠESTICHODOVÉ MENU

Tatarák ze zadního, krém z grilovaných paprik, hořčice, nakládaná šalotka, sušený žloutek

Champagne Harmonie Cépagienne brut, Alain David /5 cl/

Kulajda, houbové ragú, zastřené vejce, kopr

Chardonnay Čtvrtě, Stapleton-Springer /5 cl/

Hovězí krk, teriyaki, zelí, máta, sezam

Pinot Noir Roučí, Stapleton-Springer /5 cl/

Pstruh, zázvor, rajčata, sladké brambory, slanorožec

Riesling Stará hora, Gurdau /5 cl/

Jelení hřbet, celer, hruška, černý rybíz, svatojánské ořechy, omáčka z portského vína

Pinot Noir Haltýřky, Stapleton-Springer /5 cl/

Medovník, čokoládové lanýže, karamel

Porto cocktail – Prosecco, Ramos Pinto ruby, Créme de Cassis /6 cl/

Cena menu 1 050,- / Cena menu s víny 1 500,–