Až do morku kostí…

O čem je G&S v Angusfarm? O jídle, o víně a o setkávání. O jídlo se tetntokrát postaral Tomáš Popp spolu s kuchaři z Angusfarm, a že opravdu nejsou nikterak pozadu za českou gastronomickou špičkou předvedli při každém chodu.

Podle výživového specialisty, Mistra Rogera Greena, jsou jednou z nejdůležitějších součástí našeho jídelníčku hovězí kosti, tedy samozřejmě vyvařené, poskytují nám ohromné množství minerálů, a právě proto se podávají nemocným, dokonce těžce nemocným lidem a staví je na nohy. Tahle obyčejná surovina hrála prim také v našem G&S. Jídla nepostrádala vtip a hned úvodní přivítání pomazánkou z morku kostí vložené do opravdové kosti s vyrytým logem předčilo jakékoliv očekávání originalit, které všichni, kdo Tomáše znají, tušili.

Pak už následovala jedna perla za druhou, a v kombinaci s vínem, které opět vybíral a naléval, s vášní jemu vlastní, sommeliér Lery, jsme nestačili lapat po dechu.

Předvánoční atmosféru umocnila přítomnost lidí našemu srdci blízkých, součástí večera byla i společenská hra a pocit, že jsme jedna rodina, rodina těch, kdo neváhají v předvánočním shonu usednout s přáteli ke kvalitnímu jídlu, a nechat prostoupit tuhle pozitivní energii až do morku kostí.