Maurerův stůl

Vydavatel nezávislého gastronomického průvodce Maurerův výběr GRAND RESTAURANT (1997) a zakladatel prvního food festivalu v naší republice Prague Food Festival (2007) Pavel Maurer spouští od července zcela nový, exkluzivní rezervační program Maurerův Stůl. Program je plný kulinárních i poznávacích zážitků, které se odehrávají na různých atraktivních místech.

Každý měsíc bude osobně představovat na svém webu, facebooku a youtube svoje nejoblíbenější restaurace, které poskytnou pouze limitovanou nabídku – jeden stůl denně se speciálním několikachodovém menu za fixní cenu. “Každý měsíc doporučím MAURERŮV STŮL, kde skvěle vaří, kde to má šmrnc a kam se rád vracím.” Pavel Maurer.

Menu Angusfarm Maurerův stůl

Amuse bouche

překvapení šéfkuchaře

Pomalu pečený telecí hřbet

créme fraiche, koriandr, piklovaná cibule, marinovaná Quinoa

Pstruh potoční

zeleninové consommé, jablka Granny Smith

Hovězí filet a hrudí à la boeuf bourguignon

pyré z pečené mrkve

Ganache z bílé čokolády

jahodový sorbet, gel z jahodového sirupu a máty, mandle

Zvýhodněné degustace ve vybraných top podnicích budou nabízet: Aperitiv + amuse bouche + 4 chodové menu + 2 sklenky vína/piva + voda za cenu: 800/1200/1800 korun. Nového originálního projektu se bude účastnit omezený počet podniků, např. Alcron, Pot-au-feu, Bílá kráva, Francouzská restaurace Art Nouveau, Miyabi, Terasa u Zlaté studně, Bellevue, Asian Temple. Celorepublikově pak např. Chateau Mcely, Koishi.., které budou nabízet nejen ochutnávku, ale celý balíček zážitků společně s ubytováním.

www.maureruv-vyber.cz/stul

Předprodej začíná ve čtvrtek 27.6. 2019, a pak každý měsíc nové překvapení.