Degustační menu - listopad & prosinec 2019

Kdy: od 6.11.2019 do 31.12.2019
Kde: Restaurace Angusfarm Soběsuky
Cena: 785,- Kč
menu / Cena menu s víny 1 280,–

Degustační menu je o víkendech pouze na objednávku

listopad & prosinec 2019

Tatarák ze zadního

lanýžový kaviár, žloutkový krém, parmezán, bramborový crumble, opečený toust

0,1 l Bourgogne Aligoté 2015, Domaine Louis Rémy, Chantal Rémy

nebo

Kachní galantina a uzené kachní prso

variace červeného zelí, šalotka v portském víně

0,1 l Inopia Côtes du Rhône blanc 2015, Côtes du Rhône Villages

Krém z pečeného celeru

černý lanýž, lískové ořechy

0,1 l Sablet blanc le Fournas, Santa Duc, Vallée du Rhône

Květová špička sous vide

pyré z černého kořene, kachní pršut, bramborové noky, černý lanýž, lanýžová omáčka

0,1 l Nebbiolo Donato 2016, Piemonte, La Torricella

Jablečný koláč s karamelem

zázvorová drobenka, marshmallow, zlaté rozinky, zmrzlina z farmářského jogurtu s vlašskými ořechy

0,1 l Côtes de Bergerac, Domaine de Mayat, Sud Ouest

Cena menu 785,–
Cena menu s víny 1 280,–