Steakhouse & Restaurace

Tatarský biftek10 šťavnatých let s Angusfarm Soběsuky

Již 10 let pro vás připravujeme šťavnaté steaky z nejlepšího hovězího masa plemene Angus. Vaříme sezónně, lokálně a bez kompromisů. Každý den nám vozí farmáři čerstvé suroviny. Z nich naši kuchaři připravují fajnová jídla. Díky dokonale vyzrálému hovězímu masu vám můžeme nabídnout steaky připravené na přírodním grilu i z méně známých partií – oponka, karabáček, pupek..Hovězí maso upravujeme mnoha způsoby a zpracujeme celý kus.

Umíme i víc. Proslavené jsou naše tataráky, pomalu pečená hovězí žebra nebo burgery. Jsme hrdými členy hnutí Slow food. To nás zavazuje k využívání jen skutečně prvotřídních surovin z tuzemských farem a výroben. Nebojíme se zapojit i suroviny od farmářů z Německa, Francie nebo Itálie.

Steakhouse Angusfarm Soběsuky

Ke skvělému jídlu patří vynikající víno. Rádi vám doporučíme moravská, francouzská nebo italská vína ke konkrétním pokrmům z našeho vinného sklepa.

Po jídle si můžete projít naši farmu nebo si nakoupit námi vyrobené poctivé uzeniny. Vyrábíme párky, taliány, salám, paštiky, hovězí tlačenku… Vyzrálé hovězí maso plemene Angus vám vakuově zabalíme s sebou. V naší domácí spižírně najdete i med, sirupy, marmelády, medolády z lokální produkce, které můžete ochutnat na snídani po klidné venkovské noci v útulném pensionu v podkroví …
Nekuřácká restaurace je pro vás otevřena každý den od 11 do 22 hodin.

Angusfarm steak house restaurant.