Velikonoční menu…

25.3.2016

Jaro se probouzí. Vidět je to krásně u nás na farmě v Soběsukách a v okolních lesích. Oslava Velikonoc je původně pohanským svátkem, kterým naši předci slavili odchod zimy a příchod jara. Co od nás můžete čekat jiného, než že vám na tento krásný svátek připravíme parádní baštu z produktů naší farmy. Jaro, vítáme tě…

Parta našich skvělých kuchařů, kterým z kapitánského můstku i bojiště šéfuje Martin Lodr si pro vás připravila následující dobroty, které si můžete vychutnat od pátku 25. do pondělí 28. března!

Velikonoční menu

  • Consomé z kůzlečího masa s raviolou plněnou masem a karotkou – 69,-
  • Kůzlečí carpaccio, rozmarýnový olej, lístky špenátu, pomeranč, šalotka – 129,-
  • Kůzlečí kotleta marinovaná v mátě, pečený pastiňák, mrkev, canelony plněné ragů z pórku a hlívy – 289,-
  • Kůzlečí pečýnka z kýty a plece pečená na špeku a česneku, gratinovaný brambor se špenátem, konfitovaný česnek – 289,-
  • Bůček z přeštického pašíka plněný žemlovou nádivkou, pyré z červeného a bílého zelí, šalotka – 269,-
  • Mrkvový dort s mátovou zmrzlinou – 99,-